Velden zijn niet correct ingevuld

24/7 Storingsdienst

Een gebroken raam, lekkage, hang- en sluitwerk dat hapert. Dat zijn de meest voorkomende storingen waar onze storingsdienst mee te maken krijgt. De ene keer urgenter dan de andere. Maar onze opdrachtgevers willen de klanttevredenheid van de gebruikers van hun gebouwen op een hoog niveau houden. En daar dragen wij graag aan bij!

Binnen 15 minuten

Met het tijdig en kundig afhandelen van klachten en storingen, een gedegen onderhoudsplanning en een sterke focus op klanttevredenheid. Met  onze 24/7 storingsdienst zijn altijd bereikbaar! Telefonisch op ons vertrouwd storingsnummer (0592) 341 341, maar ook per mail via storingen@bouwmijhendriks.nl.
We helpen snel. Binnen de regio Noord (Groningen, Fryslân, Drenthe) hanteren wij responstijden van max. 15 minuten en aanrijdtijden van 30 tot max. 60 minuten. Daar kunt u op rekenen!

Met onze goed uitgeruste bedrijfswagens beschikken onze storingsdienstmedewerkers beschikken over de juiste gereedschappen, materialen en deskundigheid om storingen en calamiteiten op te lossen.